Våra referenser

Några citat från anhöriga om boendet på Ektorpsgården.

Lotta Gadelius Möllersten

Anhörig

Jag hade min make boende på Ektorpsgården. Det är ett fantastiskt boende med underbara medarbetare i en familjär miljö där alla känner alla. Lägenheterna är moderna, ljusa och fräscha. Utomhusmiljön är mycket trivsam med härliga sällskapsytor. Jag kan varmt rekommendera Ektorpsgården. Det är ett äldreboende av högsta klass.

Avdelning 3

Anhörig

Ett varmt tack för den fina minnesstunden ni ordnade för att ta farväl av min anhöriga. Jag vet att hon uppskattade sitt boende på avdelning 3 och fick drygt ett fint år hos er på Ektorpsgården.

Avdelning 1

Anhörig

Vi är imponerade över stämningen, det är trevligt att komma hit för oss närstående. Omvårdnaden är välfungerande, maten verkar alltid vara god och trevligt upplagd. Ja, vi tycker detta är ett mycket fint boende.

Avdelning 3

Anhörig

"Stort varmt tack från oss kring vad ni gjort för vår pappa. Han har fått den finaste vården, omsorgen, omtanken och närvaron hos er. Alltid professionellt och varmt mottagande när vi har varit där som anhörig också. Pappa trivdes hos er, allt utifrån hans sjukdom."

Jytte och Vibeke

Anhöriga

"Vi känner en stor tacksamhet för den tid mamma Inger fick på Ektorpsgården med social gemenskap, värme och uppskattning för den person hon var. Ektorpsgården är fantastiskt. Härliga ljusa rum, snyggt, rent och välhållet med en fin känsla för dekorationer och säsongsvarianter i utsmyckning."

Avdelning 3

Anhöriga

Till all underbar personal på avdelning 3 Ektorpsgården! Vårt allra största och innerligaste tack för det finaste, hjärtligaste och varmaste bemötande och omhändertagande man kan få!!! Tack för allt, allt, allt ni gav av er själva, för allt ni gav mamma och oss! Hon fick det finaste avslut man kan få! Det kommer vi alltid bära med oss! Vår djupaste tacksamhet för detta! Vi kommer rekommendera Ektorpsgården till ALLA! Stora kramar!

Bertil Eklund

Boende

Jag har haft turen att få ett äldreboende på Ektorpsgården. Som representant för de boende har jag fått äran att ge några synpunkter till din ledning. Du bor här i snygga lokaler. Du får här en god mathållning 3 ggr per dag och däremellan kaffe- och testunder med diverse underhållningar. Lägg därtill en skön natur med fina och relativt lugna prommenadområden. Buss till och från Lidingö centrum, vidare till Ropsten, med hållplats vid trappen. Gratulationer till dig som lyckas få din ålderdom på Ektorpsgården. Det är som att vinna högsta vinsten.

Lena Rekdal

Anhörig

Hej verksamhetschefen, Jag har länge velat skriva och nu gör jag det äntligen. På datorn så går det att läsa också! Jag vill så varmt tacka er för allt ni gjorde för mamma i synnerhet och även for mig och Torun & Pappa. Det var alltid lika trevligt att vara hos er när vi hälsade på mamma. Som du vet av egen erfarenhet så är det ju en så tråkig resa med en anhörig som inte kanner igen dig och bara bor i sitt gamla skal. Det var verkligen härligt att spendera den sista veckan hos er och jag måste säga att jag har saknat att vara där. Dessutom så var det så fint att uppleva hur bra mamma hade haft det även om vi inte var på besok jämt. Vllket jobb ni gör och vilket förvånansvärt roligt jobb det verkar vara dessutom! Jag hoppas att du ar riktigt stolt över vad du har skapat för det ar fantastiskt och alla som kommer till er känner värmen och engagemanget. Mamma ska ligga pa Lldingö kyrkas gravplats och hon blickar rakt upp till er - så sänd henne en tanke ibland så blir hon glad:) Stor kram och mycket tacksamhet till er allihop!

Bilder från Ektorpsgården